Untitled Document


Östra Hamngatan 45

Öppettider
Måndag-Fredag 10:00-18:30
Lördag 11:00-16:00
Söndag 12:00-16:00

Kontakt
Tlf: 031-711 85 11
Mail: 45@karltex.se

Karltex.se på Östra Hamngatan 45 är ett mikrokosmos i skovärlden. Här hittar du allt från Palladium till Paul Smith.
Alla tidlösa modeller som Converse All Star, Adidas Stan Smith och Dr. Martens trängs med nya modeller från anrika märken som Clarks och Nike.
Vi blandar många nya märken som vi gillar, exempelvis Refined by Bobbie Burns och Rokin med gamla trotjänare som Keds och Reebok.
Som ni kanske förstått så ligger tonvikten på kanvas- och sneakerskor. Men allt fler skor med klack och skinnsula får plats.
Kort sagt en sko för de flesta behov och fötter.

Karltex.se

Redan 1998 startades den första Karltexbutiken. Karltex.se hette vi redan från början men dessvärre tog det över tio år för oss att ta steget fullt ut. Målet var att i första hand skapa en modern butik där tidlösa skor och kläder blandas med mer förgängliga accenter. Den solida basen bland märken och modeller var då och kommer alltid att vara vår stil.

Under dessa tio år har det blivit tre butiker. De har gått igenom olika inriktningar genom åren men nu tror vi att formen satt sig. En renodlad skobutik på Östra Hamngatan för alla och envar. En herr och en dambutik på Haga Nygata med både kläder och skor… och nu; denna portal till oss, oavsett var du bor eller när du har lust.

Vi hoppas att stämningen i våra butiker smittar av sig på denna sajt. Avslappnad och stilfull på det där bekväma sättet.

 

Välkomna!